jessica manicure

Manicure

jessica manicure

Basis manicure

Handen desinfecteren, evt. nagellak verwijderen, nagelriemen verzorgen, nagels schoonmaken, model vijlen, nagels polijsten, nagelriemolie, handcrème.


€ 25,00

jessica manicure

Jessica® manicure

Handen desinfecteren, nagel analyse,n agels en handen verzorgen met Phenomen Oil, Nourish Cuticle Creme, Moisture Emulsion, nagelbadje met Hand & Body Bath, model vijlen, nagels schoonmaken en nagels lakken

€ 39,50

jessica geleration

Jessica® Geleration

 Handen desinfecteren, nagels en nagelriemen verzorgen met Phenomen Oil, Nourish Cuticle Creme, model vijlen, nagels schoonmaken, nagels gellakken


€ 30,00

jessica geleration

Jessica® Geleration verwijderen + nieuwe zetten

€ 45,00

geleration erase

De huidige Geleration gellak verwijderen 

€15,00

jessica nailpolish remover

De huidige nagellak verwijderen 

 €6,00

Manicure of een Jessica® Manicure...

Een manicure behandeling bestaat uit hand- en nagelverzorging.
Hierbij wordt de nadruk gelegd op de conditie van de natuurlijke nagels en de huid er om heen, en op de handen.

Manicure is een onmisbaar deel van verzorging voor iedere vrouw.
Onze handen worden dagelijks blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan zon, droge lucht, temperatuur wisseling, schoonmaakmiddelen enz……
Daardoor kunnen je handen droog zijn en je nagels in een mindere goede conditie.
Een periodieke manicure behandeling is daarom echt geen overbodige luxe, je handen zullen er verzorgd uitzien en heerlijk zacht aanvoelen.


De Jessica® Manicure is voor ieder die eenvoudig mooie natuurlijke nagels wil.

Voor de manicure werk ik met de producten van:

JESSICA® COSMETICS
Een compleet behandelprogramma met bijpassende producten. Voor iedere nagelconditie een passende oplossing. Nagels zijn vergelijkbaar met het haar en de huid en zijn per persoon verschillend. De nagels hebben hun eigen specifieke kenmerken en kunnen bijvoorbeeld droog, vet, normaal of beschadigd zijn.
In samenwerking met de beste specialisten ontwikkelde Jessica basecoats en verzorging voor specifieke nagelproblemen. Jessica heeft het mogelijk gemaakt ieder specifiek probleem voor de klant op te lossen.

De Jessica® Manicure is een ervaring.

Jessica Vartoughain

Natuurlijke nagelverzorging

Enkele stappen van de drukte van Sunset Boulevard (Beverly Hills), bevindt zich een onverwachte oase van natuurlijke nagelverzorging en een dienstverlening van wereldklasse die niet nergens anders in de wereld te vinden is.

Bekend als de “First Lady of Nails”, richtte Jessica Vartoughian in 1969 de Jessica® Nail Clinic op. Zijnde de eerste Nagelsalon in zijn soort, toen en nu. Nog steeds blijft de Jessica® Nail Clinic het belangrijkste centrum van natuurlijke nagelverzorging met zijn unieke manicuretechniek en uitzonderlijke behandelingen die door JESSICA®zijn gecreëerd.

Vooraanstaande First Ladies, filmsterren, modellen en andere VIPs komen al jaren voor hun Jessica behandeling naar de Jessica Clinic op Sunset Boulevard. Inmiddels is Jessica Cosmetics International uitgegroeid tot een multinational. In Amerika is zij een van de toonaangevende personen op het gebied van nagelverzorging. Het is niet voor niets dat zij The first lady of Nails wordt genoemd.

Jessica identify your nail type

Voor iedere nagel een oplossing

JESSICA® is een pionier in de professionele industrie van de nagelverzorging. Zij was de eerste die erkende dat evenals huid en haar, niet alle nagels gelijk zijn.
Zij identificeert de vier verschillende nageltypes – beschadigde, droge, brosse of normale nagels – en creëerde specifieke behandelingen voor elk type.

Achter elk product van JESSICA® zit de unieke “nail care philosophy” van haar uitgebreide lijn van producten die specifiek worden ingezet om gericht elk verschillend nageltype te behandelen.

Voordat de manicure begint, analyseer ik de nagels en beoordeel nauwkeurig welk verzorgingsprogramma voor de conditie van de nagels gebruikt gaat worden voor de manicure.

Jessica at home kit

Prachtige langhoudende lakken

Na de verzorgende lak, afgestemd op jouw type nagel, worden je nagels afgelakt met de Custom Color, de Top Priority coat en de Brilliance.


Met de juiste verzorging thuis, kan je lak wel twee weken meegaan.

Overtuigd?


Maak dan nu een afspraak voor een geweldige manicure!

arrow_drop_up arrow_drop_down