Schoonheidssalon Joyful You

Over mij

Wie ben ik

Ik ben Eva van Royen.

Een enthousiaste All-round schoonheidsspecialiste die gek is op van alles wat met de huid te maken heeft.

Het geeft mij enorm veel energie om mensen te helpen de mooiste versie van zichzelf naar boven te halen. Of je nou komt met een huidwens, huidprobleem of voor pure ontspanning. 

Bij mijn behandelingen heb ik gekozen voor de combinatie van huidverbetering en ontspanning. Niet alleen huidverbetering is belangrijk maar het momentje rust en ontspanning is ook erg belangrijk. Daarom is het mooi om deze 2 te combineren om het beste resultaat te krijgen.


In de zomer 2021 ben ik gediplomeerd voor de specialisaties van acne en bindweefselmassages en mag mij nu een allround-schoonheidsspecialiste noemen. 

Ik ga het bedrijf van mijn moeder uitbreiden met schoonheidsbehandelingen.  

Voor de schoonheidssalon ga ik in mijn eigen kleurstijl, dus het logo in roze, waarbij de symboliek van de roze lotus staat voor puurheid. Want pure schoonheid zit niet alleen van buiten, maar vooral ook van binnen. 


Ik ontvang je met veel liefde, zorg en aandacht voor jou en jouw huid in mijn salon.

Liefs Eva
eva van royennull

Hoe mijn liefde voor schoonheidsverzorging begon

Sinds de basisschool al enthousiast over alles wat met beauty te maken heeft. 's Middags mijn nagels gelakt, de volgende ochtend op school er weer vanaf gepeuterd en 's middags als ik weer thuis was een nieuw kleurtje erop. En zo ging het bijna iedere dag.

Als ik ging afpreken bij vriendinnen of naar ponykamp ging, nam ik mijn beautycase mee en lakte ik de nagels van al mijn vriendinnetjes.


Ook had ik op de basisschool al veel liefde voor gezichtsproductjes. Hoe meer tubetjes er op mijn kastje stonden, hoe gelukkiger ik was. Iedere dag een ander maskertje of een nieuwe créme proberen. 


Ik mocht beginnen aan mijn opleiding

In mijn laatste jaar op de middelbare school ben ik naar meerdere opleidingen gegaan om te kijken wat mij leuk leek. Mijn moeder kwam toen met het idee om van mijn liefde voor gezichtsproducten en nagels lakken mijn werk te maken.


Op mijn 16e starte ik aan de opleiding schoonheidsspecialiste aan het Alfa College. Vorig jaar ben ik gediplomeerd tot schoonheidsspecialiste en ben daarna nog een jaartje bezig geweest met specialisaties zoals bindweefselmassage en acné. 


Deze zomer ben ik geslaagd en mag mij nu een All-round schoonheidsspecialiste noemen. 


null
Schoonheidssalon Joyful You


Hoe ik begon met mijn salon..

Tijdens mijn opleiding als schoonheidsspecialiste moest ik thuis veel oefenen met behandelingen. Ik heb van mijn moeder een starters pakket van gezichtsproducten gekregen die wij ook gebruikte op school. Mijn moeder heeft een eigen praktijk aan huis en ze stelde voor om daar behandelingen te geven om zo goed te oefenen en tegelijk een kleine klantenkring op te bouwen. 


In 2020 bestond mijn moeder met haar bedrijf 'Joyful You' 10 jaar en wou graag een nieuw logo.

Ik was in die tijd bezig om mijn ondernemersplan voor school alleen moest ik nog een logo ontwerpen. Mijn moeder is heel handig met fotobewerking dus had ik een schets gemaakt en hebben wij samen dit logo ontworpen. Mijn moeder vond het zo mooi en passend bij haar bedrijf dat zij het logo ook wilde gebruiken in haar eigen kleuren. De betekenis van de lotus in combinatie met de naam past het niet alleen heel mooi bij wat mijn moeder doet maar ook bij mijn vak. We hebben er voor gekozen dat ik haar bedrijf ga uitbreiden met de schoonheidsbehandelingen.


Daar gingen we dan..

Als eerste had ik een merk nodig voor mijn gezichtsproducten. Mijn moeder is al jaren verliefd op Cenzaa en ze stuurde mij de site van Cenzaa door. Cenzaa past niet alleen heel goed bij mijn eisen aan een merk, maar Cenzaa combineert ook huidverbetering met wellness behandelingen. En dat past weer heel goed in ons hele concept.

In november was het dan zo ver.. 2 uur in de auto op weg naar Cenzaa in Bornerbroek.

Toen wij allebei 's middas de deur uitliepen wisten wij het zeker. DIT willen wij. De week daarop kregen wij onze grote bestelling met alle producten. Visitekaartjes en folders waren besteld. In de kerstvakantie hebben wij hele praktijk opnieuw geschilderd en de nieuwe kasten in elkaar gezet. Website en de online agenda ging 14 december online en 15 december kregen wij onze 2de lockdown...


In april mochten wij gelukkig weer open. De trainingen van Cenzaa afgerond en ben officieel een Cenzaa huidexpert!

nullWaarom ik kies voor Cenzaa

Met heel veel zorg heb ik gekozen voor het Nederlandse salonmerk Cenzaa.

Cenzaa is ‘s werelds enige cosmeticamerk dat Wellness, Huidverbetering en Cosmedische huidtherapie combineert.

De natuur voorziet ons van mooie ingrediënten. Cenzaa gebruikt deze producten met rijke plantenoliën, geneeskrachtige kruiden en bijzondere werkstoffen die eeuwen geleden zijn ontdekt, maar in de loop der jaren is de kennis voor het gebruik van deze natuurlijke producten grotendeels verdwenen.

Met Cenzaa kun je de natuur opnieuw ontdekken en genieten van wat de natuur ons te bieden heeft.

Cenzaa maakt gebruik van de meest recente laboratorium technieken waardoor de producten een scala aan gepatenteerde werkstofcomplexen bevatten. Deze natuurlijke producten voelen niet alleen aangenaam op de huid, maar dringen door tot in de diepe huidlagen waardoor jouw huid optimaal herstelt en maximale huidverbetering ontstaat.

Alle producten waarmee ik werk, kun je in de salon ook aanschaffen, zodat we samen tot een optimaal resultaat kunnen komen.

Ons team

eva van royen

Eva van Royen

Schoonheidsspecialiste

Judith van Royen-Ottes

Judith van Royen-Ottes

arrow_drop_up arrow_drop_down