welkom in de wereld van cenzaa

Welkom in de wereld van Cenzaa

100%

100% Nederlands


Gevestigd op een prachtige hoeve in het Twentse Bornerbroek ontwikkelt Cenzaa sinds 2008 unieke huidverbeterende verzorgingsproducten.

100%

100% Huidexpert


In heel Nederland vind je professionele huidexperts met vaak jarenlange ervaring, die jou graag willen begeleiden om jou de beste versie van jezelf te laten ervaren.

100%

100% Huidverbetering


Wat jouw huidwens of huidprobleem ook is, de Cenzaa Huidexpert helpt jou om jouw huid maximaal te verbeteren.

Cenzaa huidexpert

Met heel veel zorg heb ik gekozen voor het Nederlandse salonmerk Cenzaa. Cenzaa is ‘s werelds enige cosmeticamerk dat Wellness, Huidverbetering en Cosmedische huidtherapie combineert.

De natuur voorziet ons van mooie ingrediënten. Cenzaa gebruikt deze producten met rijke plantenoliën, geneeskrachtige kruiden en bijzondere werkstoffen die eeuwen geleden zijn ontdekt, maar in de loop der jaren is de kennis voor het gebruik van deze natuurlijke producten grotendeels verdwenen.

Met Cenzaa kun je de natuur opnieuw ontdekken en genieten van wat de natuur ons te bieden heeft.

Cenzaa maakt gebruik van de meest recente laboratorium technieken waardoor de producten een scala aan gepatenteerde werkstofcomplexen bevatten. Deze natuurlijke producten voelen niet alleen aangenaam op de huid, maar dringen door tot in de diepe huidlagen waardoor jouw huid optimaal herstelt en maximale huidverbetering ontstaat.

Alle producten waarmee ik werk, kun je in de salon ook aanschaffen, zodat we samen tot een optimaal resultaat kunnen komen.

Ik ben officieel een Cenzaa huidexpert!

VERBETER JOUW HUID MET CENZAA PRODUCTEN

Structurele verbetering van jouw huid, gezondheid, geest en geluk. Dat is onze missie. Cenzaa ontwikkelt kwalitatief hoogwaardige huidverbeteringsproducten en reikt je de tools aan voor een gezonde lifestyle. Een van die tools is het unieke 6-stappenplan dat Cenzaa ontwikkelde. In een aantal eenvoudige stappen begeleidt Cenzaa jou thuis naar optimaal huidresultaat. In alles wat we doen staat jouw huidwens of -probleem centraal en streven we naar maximaal huidresultaat. Werk in een van de Cenzaa Instituten én thuis aan maximaal huidresultaat en verbeter jouw huid op het hoogst haalbare niveau. Jij verdient het om de allerbeste versie van jezelf te worden!

WHERE IT ALL BEGAN

Wist je dat de betekenis van Cenzaa, ‘zijde’ is?

Die naam is niet zomaar gekozen!

De prachtige zijdezachte structuren van Cenzaa producten versmelten heerlijk met de huid. 

Cenzaa dankt haar naam ook aan de ‘Zijderoute’: van de oudheid tot de late middeleeuwen vervoerden handelaren luxe producten via deze route van Azië tot aan het Middellandse Zeegebied.

De zijderoute en de invloeden tussen Oost en West hebben zijn verwerkt binnen het Cenzaa-concept.

De Oosterse invloeden zijn verwerkt in de 'East Meets West' Huidanalyse, de onderscheidende producten en behandelingen. Alle traditionele technieken en fascinerende levensleren zijn gebundeld tot unieke behandelprogramma’s en producten.

Deze Oosterse invloeden heeft Cenzaa gecombineerd met de moderne Westerse technieken en innovatieve ontwikkelingen. Zo zijn de unieke Cenzaa producten met revolutionaire formules van exclusieve werkstoffen en bijzondere geuren ontstaan.

Een wereld waar je het warme Cenzaa gevoel kunt ervaren.

Een gevoel van puurheid, echtheid en blijheid. 

Want er zo lang mogelijk jong en mooi uitzien, is wat we graag willen.

Welkom in de wereld van Cenzaa!

OUR INSIDE & OUTSIDE PHILOSOPHY

Bij de ontwikkeling van Cenzaa heeft het Inside & Outside programma basis gestaan voor effectieve huidverbetering van binnen- en van buiten.

Het zorgt er uiteindelijk van binnenuit voor dat je een mooiere huid krijgt. Cenzaa speelt hiermee al jaren in op dit steeds belangrijker wordende aspect.


Huidproblemen zijn meestal een gevolg van dieper liggende oorzaken.

Bij de Cenzaa behandelingen werken we vanuit de binnenkant en pakken zodoende de oorzaak van de huidproblemen aan. Dankzij de door Cenzaa ontwikkelde ‘east meets west’ analysemethode worden productkeuze en behandelmethode bepaald en kan ik zeer resultaatgericht jouw huid behandelen.

Cenzaa Spaarcard

Bij Cenzaa doen wij graag wat extra’s. Spaar voor je eigen cadeaus met de Cenzaa spaarcard.

Want wat is er leuker dan zelf in het ruime assortiment cadeaus rond te shoppen?

Je kunt zelf bepalen voor welk uniek cadeau je wilt sparen.

 

ZO WERKT HET:

1. op elke Cenzaa verpakking vind je een Cenzaa Credit.

2. de Credits plak je op de Cenzaa spaarcard.

3. vanaf 3 Credits ontvang je al een prachtig cadeau.

4. of je spaart verder voor je favoriete product.

5. hiermee stel je zelf een eigen spaarprogramma samen.

6. heb je het benodigde aantal Credits gespaard voor je favoriete product?

7. geef de compleet ingevulde spaarcard aan jouw Cenzaa Expert.

8. je ontvangt direct je favoriete producten. Verwen jezelf!

 

Spaar jij al voor je favoriete Cenzaa product?

Vraag in onze salon naar de Spaarcard.