Het nut van een dieptereiniging
29 november 2020 
1 min. leestijd

Het nut van een dieptereiniging

Waarom scrub je de huid?

De hoornlaag is belangrijk als bescherming, echter een te dikke hoornlaag laat de huid ruw aanvoelen en geeft haar een doffe, vale uitstraling.

Tevens kan het ook nog eens voor pukkeltjes en puistjes zorgen doordat de poriën geblokkeerd worden. De huid is 24-7, dag in dag uit, hard aan het werk om nieuwe huidcellen te maken, te repareren en afvalstoffen af te voeren. Om dit proces te helpen is een peeling of scrub een absolute must!

Een juiste dieptereiniging geeft onmiddellijk effect – een gezonde en stralende look – en is een essentieel voor het opbouwen van een gezonde huid.

 

Voordelen van je huid scrubben:

Het is voor iedere huid belangrijk om regelmatig een peeling, lysing of scrub te gebruiken waardoor de werkstoffen van een serum en crème daadwerkelijk tot diep in de huid kunnen doordringen.

  • Het geeft onmiddellijk effect. Het creëert een gezonde en stralende look omdat dode huidcellen de huid een vale uitstraling geven.
  • Op een huid die regelmatig een diepte reiniging ondergaat, ziet de aangebrachte BB cream er veel natuurlijker uit. Tevens blijft de make-up langer mooi.
  • Het levert zichtbare huidverjonging op. Door regelmatig een diepte reiniging te gebruiken komen mooie, jonge huidcellen sneller naar het huidoppervlak.
  • Kleine puistjes verdwijnen sneller en de huid wordt sneller en egaler bruin.

Bij Cenzaa zijn verschillende mogelijkheden om je huid een dieptereiniging te geven:

MICRO DERMA PEARLS

De unieke combinatie van fijne rijst en bamboekorrels zorgen voor een zachte en toch zeer effectieve peeling. Poriën worden gereinigd, waardoor dode huidcellen op milde wijze worden verwijderd. De talgproductie van uw huid wordt weer in balans gebracht. Uw huid wordt stevig, elastisch en fluweelzacht, met een stralende teint!

ALPHA HYDROXY ACIDS

Deze krachtige organische fruitzuren komen uit de natuur en verwijderen dode huidcellen, stimuleren huidvernieuwing en geven een frisse uitstraling. Fruitzuren helpen huidveroudering tegen te gaan doordat ze de productie van het collageen verhogen. Krachtige fruitzuren verwijderen dode huidcellen, stimuleren celvernieuwing en geven een frisse uitstraling.

NIACINAMIDE

Niacinamide, ook wel vitamine B3, is dé natuurlijke antibiotica en heeft ontstekingsremmende eigenschappen die het tot een uitermate geschikt ingrediënt maken voor mensen die last hebben van Acne, Rosacea of rode plekken. Het versterkt de barrièrefunctie van de huid en vermindert de kans op het krijgen van schilfertjes. Niacinamide zorgt voor celvernieuwing en daarmee voor een gladde en stralende huid.

Over de schrijver
Reactie plaatsen