Waarom is het verstandig om een 24H gezichtscrème te gebruiken?
03 december 2020 
1 min. leestijd

Waarom is het verstandig om een 24H gezichtscrème te gebruiken?

Het gebruik van een 24H gezichtscrème

Een 24H crème gebruik je om je huid te beschermen tegen de schadelijke invloeden van buitenaf. Daarnaast gebruik je deze crème om je huid te hydrateren, te voeden of te verbeteren.

Iedereen heeft stiekem de wens om er lang jong uit te blijven zien. Juist daarom is het ontzettend belangrijk dat je huid dagelijks wordt voorzien van de werkstoffen die je huid ondersteunen en beschermen tegen UV-straling en invloeden van buitenaf. Verder is het heel belangrijk dat je de juiste crème gebruikt, namelijk die past bij jouw huidconditie. Afhankelijk van je huidtype kan het zijn dat je een voedende, verstevigende, corrigerende of juist beschermende crème nodig hebt, of misschien heb je eentje nodig die de vorming van puistjes of onzuiverheden tegengaat.

De professionele Cenzaa crèmes zijn zeer hoog geformuleerd met revolutionaire PCN2®-werkstoffen en zijn gericht op structurele huidverbetering. Alle Cenzaa 24H crèmes bieden door de hoge dosering antioxidanten, het hele jaar door bescherming tegen UV-stralen, vrije radicalen en schadelijke invloeden van buitenaf.

Maximale huidverbetering door goede bescherming

Als je dagelijks een goede crème van Cenzaa gebruikt, is het resultaat al binnen korte tijd te zien. Alle 24H crèmes van Cenzaa bieden dagelijks bescherming tegen UV-straling, vrije radicalen en schadelijke invloeden van buitenaf. Dit komt omdat in de crèmes een hoge dosering aan antioxidanten zit. De crèmes van Cenzaa maken geen verschil tussen een dag- en nacht. De crèmes zijn een 2-in-1 crème voor dag en nacht. De 24H crème van Cenzaa heeft een ingebouwde klok en werkt 3 x 8 uur als je hem 2 keer per dag aanbrengt. Overdag werkt hij beschermend, in de avond ontspannend en `s nachts herstellend.

Uit gewoonte of gemak gebruiken we soms jaar in jaar uit dezelfde crème. We maken geen verschil in het gebruik van een crème als zomer of winter is. Gedachteloos kopen we elke keer hetzelfde potje of flacon. Toch is het heel belangrijk om je crème af te stemmen op het seizoen en de vereisten van het moment.

LET WEL: onze huid is onvervangbaar, alle reden om haar dus heel goed te onderhouden en te verzorgen!

Elk Cenzaa product heeft haar unieke werking met bewezen effecten. Cenzaa vindt het van belang om hoogwaardige PCN2® samenstellingen in elk product toe te voegen voor structurele verbetering en bescherming van de huid. Hierin schuilt de kracht van Cenzaa en de PCN2 ® formulering, een hoogwaardige basis en complementaire formules voor elk huidprobleem en/of huidwens.

– Vochtherstellers

– Anti-Age werkstoffen

– Anti-Glycation

– Anti-Oxidanten

– DNA Herstel [ Photo-aging & bescherming]

– De-Stress werkstoffen

– Relax [geluksgevoel]

Over de schrijver
Reactie plaatsen