Waarom gebruik je een gezichtsmasker?
03 december 2020 
1 min. leestijd

Waarom gebruik je een gezichtsmasker?

Het nut van een gezichtsmasker

Regelmatig gebruik maken van corrigerende maskers houdt je huid gezond, net als regelmatige lichaamsbeweging ons lichaam in vorm houdt.

Cenzaa heeft verschillende maskers ontwikkeld voor verschillende huidtypen en condities. Elk masker geeft de huid de extra oppepper die het nodig heeft. Of het nu veranderde weersomstandigheden zijn, stress, slechte voeding, of de huid snel en effectief verbeterd moet worden. Voor iedere huid is er een passende vitamine cocktail. Elk masker geeft de huid de extra oppepper die het nodig heeft!

Verwijderen van afvalstoffen

Bij het gebruik van een masker wordt de huid tijdelijk afgesloten en dat zorgt ervoor dat het vocht en de warmte worden vastgehouden. Hierdoor worden afvalstoffen beter verwijderd. De doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt voorzien van zuurstof en voedingsstoffen.

De voordelen van een masker op een rijtje:

– de fitness school voor de huid

– de aanvulling of oplossing die de huid nodig heeft

– bij veranderde weersomstandigheden, stress, slechte voeding

– de huid snel en effectief verbeteren.

– een vitamine cocktail

– natuurlijk moet je niet wachten tot het ‘nodig’ is.

 

Voordelen van de maskers van Cenzaa:

  • Het luxe 2-in-1 product! De Cenzaa crèmemaskers kunnen ’s avonds blijven zitten. Ze zorgen ervoor dat de huid herstelt terwijl jij slaapt en je na een welverdiende nachtrust ‘stralend’ opstaat.
  • “Het masker is de fitness school voor de huid.” Doordat de huid tijdelijk wordt afgesloten zorgt het ervoor dat vocht en warmte worden vastgehouden waardoor de afvalstoffen beter worden verwijderd. Dit zorgt voor een goede doorbloeding waardoor de huid wordt voorzien van zuurstof en voeding.
  • De Cenzaa Intense Masqs zijn de vitamine cocktails voor de huid. Ze zorgen voor de perfecte aanvulling of oplossing die de huid nodig heeft bij veranderde weersomstandigheden, stress of een ongezond voedingspatroon. Het zal de huid snel en effectief verbeteren.
  • Je moet zeker niet wachten tot het ‘nodig’ is!

De Cenzaa crèmemaskers kunnen als nachtverzorging op de huid blijven zitten en daarmee spaar je de 24H cream uit. De huid wordt slapend voorzien van belangrijke werkstofcomplexen!

Enjoy your Sleeping mask.

Over de schrijver
Reactie plaatsen