Waarom gebruik je een zonbescherming?
03 december 2020 
1 min. leestijd

Waarom gebruik je een zonbescherming?

Zonbescherming voor je huid

Zonlicht is goed voor de vorming van vitamine D, echter teveel zonlicht kan ernstige huidschade veroorzaken. Daarnaast veroorzaakt zonlicht veroudering van je huid! Goede zonbescherming is dus een MUST om huidveroudering tegen te gaan.

Zorg dus dat je vanaf een jonge leeftijd zonbescherming gebruikt, want zonneschade wordt ‘in de huid opgeslagen. Schade die je in je jeugd hebt opgelopen, kan op latere leeftijd problemen geven. Maak er daarom een gewoonte van om je huid altijd tegen de zon te beschermen met een extra filter.

Wist je trouwens dat bruin worden het eerste verdedigingsmechanisme van de huid is?

Krachtige zonbescherming

De producten van Cenzaa voor zonbescherming, beschermen de huid en hebben een krachtige anti-aging werking; een combinatie die essentieel is voor de schoonheid van je huid. De samenstelling met SPF 15, 25 & 50 en het specifieke UV-complex beschermt tegen UVA- en UVB-stralen, vrije radicalen en vervuiling. De uiterst lichte crème combineert de herstellende eigenschappen met de anti-verouderende werking en beschermt je huid tegen door zonlicht veroorzaakte rimpels en vlekjes. De herstelde huid is gehydrateerd, gladder, gelijkmatiger en helder. De teint is stralend, je schoonheid blijft behouden!

De zonproducten

FACIAL PROTECTION – MEDIUM & HIGH CARE
Een hydraterende gelaatsbeschermer die huidveroudering tegengaat, zichtbare schade helpt te voorkomen en je huid zijdezacht maakt. Schadelijke UV-straling wordt door 100% natuurlijke ingrediënten gereflecteerd. De zonneproducten hebben een zeer hoge dosis aan sterke anti-oxidanten waardoor het cel DNA maximaal wordt beschermd. De zonneproducten zijn verkrijgbaar in SPF 15 en SPF 25. Effectieve zonbeschermers die de huid tegen de schadelijke effecten van UV-straling, huidveroudering en pigmentatie beschermt. Voor een gezonde, jeugdige en egale huid. Deze producten zijn verzorgende en hydraterende zonbeschermers die het DNA beschermen, huidveroudering en ongewenste pigmentatie tegengaan en zichtbare schade helpen te voorkomen, hydrateren, met een UVA en UVB bescherming die verbranding en vroegtijdige huidveroudering tegengaan, zichtbare zonneschade helpen te voorkomen en je huid zijdezacht maken.

CENZAA BB CREAM

BB Cream betekent blemish balm of bronzing balm. BB cream is een licht getinte dagcrème die je huid voedt en gelijktijdig kleine imperfecties camoufleert. De transparante teint laat zich gemakkelijk aanbrengen en biedt voldoende dekking om je huidteint te egaliseren terwijl jouw huid wordt gehydrateerd.

ULTRA HOGE 5-I N -1 ZONBESCHERMING

SUNSHINE – ADVANCED SUN SPF 50 is een zonnebrandspray voor je lichaam en je gezicht. Dit ultieme 5-in-1 product gaat huidveroudering, huidverbranding, zonuitslag en de vorming van pigmentatie tegen en zorgt voor een optimale hydratatie van je  huid.

DE 3-I N -1 AFTERSUN CARE!

SUNSHINE – SILKY AFTERSUN 3-IN-1, herstelt je huid die gedurende de dag was blootgesteld aan UV-stralen en vrije radicalen. Het biedt ultiem comfort en zorgt voor een goudbruine teint die extra lang behouden blijft. De luxe en rijk voedende moisturizer trekt mooi in, is zacht en je huid voelt niet trekkerig aan.

Over de schrijver
Reactie plaatsen