Waarom moet ik een serum gebruiken?
29 november 2020 
1 min. leestijd

Waarom moet ik een serum gebruiken?

Wat doet een serum voor mijn huid?

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het gebruiken van een serum. Wil je rimpels voorkomen? Wil je de huid verstevigen? Heb je een gevoelige huid? Het Cenzaa serum programma is speciaal ontwikkeld om de individuele wensen ten aanzien van huidverbetering doelgericht te behandelen. Cenzaa werkt met een ‘complex of serum’.

Er zijn complexen voor iedere huidconditie, man of vrouw, jong of oud. Een complex of serum is een dunne fluid en is dé ‘levensverzekering voor de huid’. Dankzij de speciale PCN2® formule werkt een complex sneller en dieper in de huid. U kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. De meest krachtige dosis van werkstoffen die de huid maximaal verbeteren, oppeppen, lichter maken of beschermen. Een paar geconcentreerde druppels zijn super efficiënt! De Cenzaa Powers en 24H crème´s hebben een sublieme synergetische werking en zorgen voor optimaal resultaat. Ben je op zoek naar maximale huidverbetering? Dan ontkom je niet aan een Cenzaa Power!

BELANGRIJK HUIDADVIES

  • De Cenzaa Powers bevatten de meest krachtige dosis aan werkstoffen die de huid maximaal verbeteren. “De sleutel tot een stralend uiterlijk”.
  • Dankzij de speciale formule van de Cenzaa Powers kunnen actieve bestanddelen sneller in de huid dringen.
  • Het grote verschil tussen crèmes en complexen is dat die laatste veel meer actieve ingrediënten bevatten.
  • De levensverzekering van jouw huid; Hoe eerder je met een Power begint, hoe beter en langer de huid in goede conditie blijft!
  • De Cenzaa Powers zijn als een intensieve work-out voor de huid. De pure, krachtige formules zetten de huid aan tot specifieke activiteiten en komt daarmee in top conditie. Jouw Personal Trainer!
  • Een serum kan het hele jaar door, in kuurvorm of als booster gebruikt worden.

Over de schrijver
Reactie plaatsen